Valle View – Rom for større perspektiver

Valle View er et kontorbygg med høye ambisjoner. Bygget rager over de omkringliggende byggene og gir en fantastisk utsikt over hele Oslo. Valle View byr også på fantastiske profileringsmuligheter ut mot E6, ut mot torget og Intility stadion.

Valle View byr på effektive planløsninger som gir rom for stor fleksibilitet. Et imponerende
fasadeareal og de knekte formene gir siktlinjer og gløtt både mellom byggene og inne i
kontorarealene. Kontormiljøet vil være spesielt godt egnet for leietakere med fokus på et effektivt og inkluderende arbeidsmiljø og naturlig samhandling i organisasjonen.

Valle View byr på effektive planløsninger som gir rom for stor fleksibilitet. Et imponerende fasadeareal og de knekte formene gir siktlinjer og gløtt både mellom byggene og inne i kontorarealene. Kontormiljøet vil være spesielt godt egnet for leietakere med fokus på et effektivt og inkluderende arbeidsmiljø og naturlig samhandling i organisasjonen.
Her vil det finnes mange muligheter for å tilpasse lokalene etter bedriftens behov, både i størrelse, innhold og utforming.

I tider som krever evne til rask omstilling er det viktig at også kontorlokalene åpner for endringer og aktivitetsbaserte løsninger. Bygget og etasjene kan enkelt deles opp for flere leietakere. Den store fleksibiliteten i lokalene gir rom for omorganisering og fremtidig vekst.
Muligheten for å påvirke utformingen av egne lokaler vil gjøre det enklere å skape et godt miljø med personlig preg for den enkelte medarbeider og bedrift.